De Eetlijn Borculo

De Eetlijn kan de oplossing zijn voor heel veel gezondheidsproblemen en dieetellende. 

Als je eenmaal begint met diëten, is het vaak honger lijden, afvallen, te veel gaan eten, aankomen met rente, weer beginnen met diëten en weer afvallen, weer doorslaan, aankomen met extra rente, etc. Kortom; van lijnen wordt je alleen maar dikker en diëten helpt niet.

Dat moet toch anders kunnen, maar hoe?!?!

Welk effect heeft het op mijn klachten?

Hoe gaat het programma in z’n werk?

Voor wie is het programma geschikt?

De Eetlijn biedt mogelijkheden!

De Eetlijnmethode is een ketogene leefstijl waardoor je je fitter en vitaler gaat voelen en snel een gezond(er) gewicht kunt bereiken. De Eetlijn methode heeft de voordelen van een ketogeen dieet en niet de nadelen.  Daardoor wordt het zogeheten jojo-effect voorkomen… Voor eens en voor altijd! 

De Eetlijn methode kan helpen bij deze klachten en ongemakken. Herken jij jezelf hierin?

Probeer je al jaren gezond te gaan leven en lukt het je maar niet?

Toch is het echt mogelijk! Lekker eten en genieten met het hele gezien en ondanks dat, gezond(er) worden en afvallen met De Eetlijn methode!

Wat is de opzet van de Eetlijn methode?

Het programma is doeltreffend en eenvoudig en het is geen dieet. Je gaat niet crashen, hongeren en weer doorslaan, met rente. Je gaat je leefstijl aanpassen en als je dat goed doet, heb je daar je leven lang plezier van.

Het is een programma om gezonder, slanker en vitaler te worden. De opzet is het stabiliseren van de bloedsuiker spiegel door uitgebalanceerde voeding. Er wordt gebruik gemaakt van alle voedingsgroepen; koolhydraten, eiwitten en vetten. Qua voeding ga je terug naar de tijd van onze voorouders. Maar wel aangepast op deze tijd.

Het leven moet ook nog leuk zijn, dus je gaat leren en ervaren dat gezond eten lekker kan zijn. Door het programma worden vetreserves afgebroken en komen afvalstoffen vrij. Die worden uitgescheiden met als gevolg een schoon lichaam.

Door het programma wordt het lichaam gereinigd tot op celniveau. Daardoor wordt het zelf helend vermogen van het lichaam hersteld.

Een lichaam dat schoon is op cel niveau, kan zichzelf genezen.

Legio vage en en minder vage klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

1 De Gewichtige fase

De eerste fase, die minimaal zes weken duurt, begint met twee ketose dagen. Gedurende deze twee dagen verandert je lichaam in een vetverbrandend machientje. Al je vetreserves worden afgebroken waardoor de opgeslagen afvalstoffen vrijkomen. Als alle afvalstoffen zijn uitgescheiden heb je weer een schoon lichaam. Dat geeft een groter herstellend vermogen waardoor het lichaam zichzelf kan genezen.De essentiële voedingsstoffen die onderdeel uitmaken van het programma zorgen er onder andere voor dat je:

2 De Levenslang Gezond(er) fase

Tijdens de Levenslang GEZOND(er) Fase leer je vast te houden aan je nieuwe leefstijl. De lengte van deze fase hangt af van de tijd die je nodig had om fase 1 te doorlopen.

Fase 2 begint met een informatieavond waarin je andere EetLijn cursisten kan ontmoeten en ervaringen kunt uitwisselen. Bovendien krijg je allerlei handige tips voor fase 2. In deze belangrijke fase komen de volgende onderwerpen aan bod:

Door fase 2 goed te doorlopen, mag je verwachten dat je de behaalde resultaten kunt vasthouden zowel op gebied van gezondheid als van gewicht en vitaliteit.

Levenslang plezier

Je lichaam is aan het eind van fase twee gewend aan jouw nieuwe en gezonde leefstijl. En wat het mooiste is; je zult geen moeite hebben deze leefstijl vol te houden. Want je hebt geleerd dat gezond eten ook gewoon heel lekker is!

Vraag jezelf het volgende af:

Zou jij ook op een eenvoudige manier GEZOND(er) willen worden en kilo’s kwijt willen raken zonder jojo effect?

Voor wie is het programma geschikt?

Scroll naar top